telefon email

Automatizace

Inteligentní automatizace

Pro správnou a pohodlnou funkci chytrých domů je dobře provedená automatizace běžných úkonů. Každodenní rutinní úkoly by měl převzít chytrý dům. Od jednoduchého ovládání žaluzií až po inteligentní regulaci pokojové teploty. Chytrý dům splní všechna přání.

Využití chytrého domu a automatizace

Pokud například nejste doma, dokáže zařídit spoustu věcí za vás: Odpojení zařízení v pohotovostním (stand by) režimu. Snížení teploty. Zastřežení objektu a ochranu před požárem. Ovládání stínící techniky při vyšších teplotách. Simulace pohybu v domě, když jste na dovolené. A mnoho dalších věcí.

Je úplně jedno, jestli budete chtít ovládat svůj chytrý dům pomocí tlačítka na stěně nebo na dálku přes chytrý telefon. Díky tzv. scénám se budete v každý okamžik cítít pohodlně. Například tlačítkem „spánku“ zvládnete najednou: Vypnout osvětlení. Stáhnout žaluzie. Aktivovat alarm. Snížit teplotu v celém domě. Vypnout zařízení v pohotovostním režimu a vypnout audio.

Zvyky se samozřejmě neustále mění a stejně tak i technologie. Díky otevřenému systému automatizace může být váš chytrý dům připraven na budoucnost a další rozšíření.

Gold Partner

Loxone smart home